Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Articol: Din dragoste pentru artă

Din dragoste pentru artă

Din dragoste pentru artă

I wood be” ARTIST. Cam la asta m-am gândit eu atunci când am aflat numele acestui brand. I-am cunoscut produsele și am văzut câtă pasiune pune la fiecare cuvânt atunci când vorbește despre ele. Alina Elena Murariu este cea care a pus bazele “I wood be”, care creează cu suflet și dragoste agende personalizate din foi reciclate și coperți de lemn, pandantive din lemn ce poartă versurile unor poeți talentați precum Nichita Stănescu, pentru care însăși Alina a spus că are o pasiune aparte. 

Avantajul acestor produse, ca de altfel a tuturor celor realizate manual este faptul că ele poartă nu doar pasiunea creatorului dar sunt și unice și pot fi personalizate după bunul plac al celui care le comandă.

Pentru că mi-au plăcut tare mult și pentru că am apreciat modul în care și-a prezentat produsele, vă invit și pe voi să o descoperiți pe Alina și minunatele ei creații în interviul din luna următoare.

Read more

I WOOD BE pe Wall-Street

I WOOD BE pe Wall-Street

In urma cu doi ani si jumatate, Alina Elena Murariu s-a mutat in Bucuresti, unde si-a infiintat o firma de design specializat si a continuat sa vanda agende cu coperta din lemn, semne de carte si ...

Află mai multe
Inceputul aventurii

Inceputul aventurii

Alina Elena Murariu s-a născut în Pașcani și este creatoarea brand-ului I WOOD BE ce pune accent pe partea culturală prin agende din lemn de fag și foi de hârtie reciclate, semne de carte din lemn ...

Află mai multe