Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Articol: Sărbători fără plastic

Sărbători fără plastic

Sărbători fără plastic

“Suntem trecut, trudă și iubire, nopți lungi cu dalta-n mână, în speranța că o să-ncrustăm în suflet și pe buze un zâmbet, o dorință nestăvilită de eliberare, de întoarcere la eul interior. Ne-am văzut un Pygmalion ce s-a-ndrăgostit de a sa sculptură, iar după o zi de atelier, închidem ochii și simțim mâinile mirosind a rumeguș proaspăt și fine ca paginile de agende, poate și puțină cerneală…”

I WOOD BE este mai mult decât un brand, este un proiect de reciclare și reutilizare creativă.
Un atelier unde se lucrează cu dibăcie produse din lemn, laser cut și laser engraving, pentru uz personal, Horeca, business sau corporate. Un atelier unde grafica, proiectarea, personalizarea și execuția au o abordare calitativă, însă nu lipsește nici povestea fiecărui produs lucrat cu pasiune.
Principala activitate este crearea agendelor cu copertă din lemn și hârtie reciclată.
“Copertele din lemn și hârtia reciclată sunt combinația a ceea ce creez – o agendă a cărei durabilitate este un fapt concret, ce poate fi reutilizată prin simpla înlocuire cu unui nou set de foi la atelierul nostru printr-o donație pentru a susține viitorul copiilor din centrele de plasament către programul educațional AJUNGEM MARI.”
În parteneriat cu Fundația Conservation Carpathia contribuim la conservarea și restaurarea ecosistemelor naturale din Munții Făgăraș, prin plantarea unui copac pentru fiecare produs vândut din cadrul campaniei Plant a Tree with I WOOD BE.

Read more

Inceputul aventurii

Inceputul aventurii

Alina Elena Murariu s-a născut în Pașcani și este creatoarea brand-ului I WOOD BE ce pune accent pe partea culturală prin agende din lemn de fag și foi de hârtie reciclate, semne de carte din lemn ...

Află mai multe
Meet the Makers – Alina Elena Murariu

Meet the Makers – Alina Elena Murariu

I WOOD BE, despre curaj și libertate. Observ fragmentar printre oamenii veniți la festival două coculețe blonde în spatele unui stand. Îmi fac loc vitejește prin mulțime și mă apropii, vânând mai m...

Află mai multe